Neuroradiologi + Västerås

03/28/13
Uncategorized

Känns som att jag flängt hysteriskt över halva Sverige idag. Pendlade från Alex imorse i två timmar till Ackademiska sjukhuset i Uppsala där jag hade neuroradiologigenomgång. Det var asbra, extremt svårt dock!
Det var hur mysigt som helst att träffa Alex igår också, vi gjorde nachos med massa olika grejer och kollade på family guy, hysteriskt kul.

Sen pendlade jag hem från Uppsala i två timmar till (börjar bli väldigt less på det) och shoppade lite med mamma ett tag. Nu har jag precis kommit fram med tåget till Västerås för ett par dar med Alexander som är här för att påska med familjen.
Han är seg. Vi ska dricka öl med hans killkompisgäng ikväll. Låter grabbigt.

20130328-201241.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de