Alex kommer hem idag!!

03/27/13
Uncategorized

Alex kommer äntligen hem från Israel idag!!! Gud vad jag har längtat, en vecka har känts som en extrem evighet!! Stalkar hans flyg på arlandaappen och har en count down app som räknar ned timmarna också haha..
Är ledig idag, så ska försöka få lite plugg gjort, fan vad hjärnan ska vara komplicerad med alla sina bisarra pyttesmå osynliga delar. Sen ska jag hem till Alex och vara med honom ikväll, massa mys som måste tas igen och ska förhöra honom om Israel, jag ska ju själv dit den 19e april med mamma! Härmapa haha.. Tiden går förjävla långsamt idag, över 5 timmar kvar nu.. Han festade sönder i Tel-Aviv igår så hoppas på att han inte är alltför lökig och bakis. Längtar!!

20130327-125223

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

1 Comment

Balloons theme by
Moargh.de