Produktiv dag

03/26/13
Uncategorized

Imorse åkte jag hemifrån kl halv sju på morgonen för att hinna till föreläsningen i Uppsala vid 8:15, vilken resulterade i att jag sov första halvan av föreläsningen och chattade med Alex som är i Israel resten. Jag kan egentligen flytta in närsomhelst som inneboende, men jag tror jag kommer vara ledig i två veckor nu (förutom köttigt tentaplugg) så det behövs inte!

Världens snällaste Andris körde mig till Stockholm och följde med mig till polisen för att fixa mitt legg, det tog aslång tid så vi lunchade lite också. TV 4 fick för sig att filma mig ensam på nära håll när jag borstar håret också haha, borde komma på nyheterna snart. Sen fixade jag massa andra ärenden i stan och nu är jag hemma!

Har planerat att sova och sega ett par timmar (jag är helt jävla dödstrött) och sen ta tag i plugget, har tusen delar av hjärnan och dess funktioner in i minsta detalj att lära mig.

Bild 2013-03-26 kl. 14.13 #3 Bild 2013-03-26 kl. 14.14 #4

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de