Yay Uppsala

03/23/13
Uncategorized

Det var askul på Universitetet igår faktiskt!! Föreläsarna hann knappt prata i en timme innan det spexades för fullt, fyrorna bjöd vår årskurs på fest med massa andra årskurser, sen höll sexorna världens satsigaste spex på nästa föreläsning inför en skitrolig sittning jag köpt biljett till och så fortsatte det hela dagen. Jättekul!! Hann prata massa med mina trevliga klasskamrater också och sen körde Andris hem mig ändå till dörren! Känsn jättekul att allt roligt och festligt fortsätter även efter nollningen, alla årskurserna nollar varndra i olika omgångar och det är alltid fester hela tiden och så.

Nu ska jag handla med mamma. Pusspuss

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de