Min sista lediga dag

03/20/13
Uncategorized

Så var det slut på ledigheten. 7 veckors ledighet, gud vad snabbt det har gått. Och herregud vad skönt det har varit. Det tog ett par veckor men tillslut kände jag mig utvilad på första gången på 1,5 år. Sen sommarlovet efter tvåan på gymnasiet har det varit non stop hets och press och plugg och depp med gymnasiet, forskarskola, att Alex reste bort. Det känns verkligen som att jag har varvat ned nu. Det känns också som att jag hunnit umgås med vänner, festa, träffa Alex massor, resa nånstans varmt och spännande som jag ville och dessutom kunnat unna mig själv att göra absolut ingenting och inte ha panik över det.
Idag har jag ätit lunch med Yanjaa, hennes pojkvän och Andris på Jensens och sen gått och fikat med Andris. Kände inte att öl lockade efter gårdagens extrema spontanfylla haha… Har ätit middag och prövat coola gamla kläder från 60 talet med lilla mormor och gått ut med hundarna. Mysigt, mysigt. 

Faaan faaan faan vad jag inte vill åka hemifrån halv sex imorgon bitti för att åka till Uppsala.. Alex är i Israel just nu och jag saknar honom.
IMG_1062

IMG_0949 IMG_1072

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de