Måndag!

03/18/13
Uncategorized

Vaknade i älsklings armar imorse, lagade frukost tillsammans och åkte sen hem. Så idag har jag fått lite tid för mig själv. Har gått hundpromenader, ätit middag hos mormor och kollat på tusen avsnitt av min nya absoluta favoritserie – Pretty Little Liars, så sjukt jävla bra och spännande, gud vad jag älskar den serien!

Om exakt en vecka flyttar jag till Uppsala igen. Egentligen börjar mina läkarstudier igen nu på torsdag men jag kan inte flytta in hos  paret jag bor inneboende hos förrän nästa måndag. Har verkligen lite blandade känslor inför det. Jag kan inte precis säga att jag längtar efter att behöva plugga sönder mig igen, verkligen inte, eller att bo långt ifrån Alex men lite kul ska det bli med alla fester, nationer och klassen igen. Börjar med en neurologikurs, har läst en hel del neurologi i Örebro så det borde gå lite lättare..

Bild 2013-03-18 kl. 19.27Bild 2013-03-18 kl. 19.27 #2

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de