Ett år av Alexander

03/14/13
Uncategorized

För exakt ett år sen idag träffade jag Alexander av en slump på en studentskiva. Jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är att jag har träffat honom och att han finns i mitt liv. Han har gjort mitt liv och mig så mycket lyckligare och tryggare och bättre på alla sätt och vis. Från sekunden jag träffade honom har det känts så himla rätt. Aldrig slutar jag förvånas över hur en människa kan vara så otroligt intelligent, snygg, snäll och helt underbar varje dag av sitt liv. Du får mig att le och skratta varje dag och jag kan fortfarande inte förstå hur jag kunde ha sån att få vara din.

Igår kväll åkte jag hem till Alexander och träffade honom på första gången på över två veckor (en evighet!!) och ord kan inte beskriva hur underbart det var att få mysa i hans varma famn och pussa på honom igen. Oavsett hur fantastiskt det var i Karibien så finns det ingen plats på jorden som går upp emot att vara hos honom, oavsett var. Hemma är där jag får vara med dig.

Jag älskar dig.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de