Karibien imorgon!

02/25/13
Uncategorized

Imorgon bitti flyger vi!!! Kan inte fatta att jag ska till Karibien imorgon, helt sjukt! Ännu en Tri-Forceresa, ska bli jättekul. Har varit i Karibien en gång förut när jag var 6 år, på ön st. Martin, och sen i Mexiko, åh vad jag längtar.

Har hållt på att packa hela dagen, har så mycket kvar. Försöker packa lätt, massa klänningar och bara det som behövs, hatar att släpa runt på tunga väskor och vi ska ju flyga till Curacao (en ö bredvid) efter ett par dagar också. Det är 26-27 grader varje dag men lite småblåsigt men jag tror inte jag behöver varma kläder eller nåt. Jag är så sjukt jävla blek så jag kommer säkert inte ens bli brun!

Alex sov hos mig igår kväll, vår sista kväll ihop på två veckor nu. Känns hemskt, kommer sakna honom så mycket. Det är ju inget upp emot de två fasansfulla månaderna han var i Kuba, men det är fortfarande hemskt att vara ifrån honom ens ett par dagar. Imorse snoozade vi kvar i sängen i tre timmar och åt brunch ihop, han ska förhoppningsvis sova här ikväll också! Åh vad jag kommer sakna honom!!

Aruba_3

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de