Han kom ihåg!!

02/22/13
Uncategorized

Alex kom på att det var vår måndagsdag på eftermiddagen sen!! Så älskling dissade sina festplaner och åkte hem till mig så fort han var klar på Handels, glad Agnes! Fick dock panikstäda hysteriskt hela huset innan haha.. Som vanligt.
Vi hade en romantisk myskväll hos mig, lagade lite mat, myste och så. 9 månader, helt bisarrt. Så kär :D

Idag har jag tagit sovmorgon och ätit frukost med Alex och sen rörde vi oss mot stan tillsammans. Lunchade med Majken på Slussen i över nästan 3 timmar, har inte träffat tjejen på hur länge som helst så vi hade massor att prata om!! Känns bra att vi ändå håller kontakten trots att vi bor i helt olika städer nu. Majkieee

Nu är jag hemma ett tag, ska ut med hundarna och sen äta middag hos lilla mormor. Ikväll blir det öl nånstans mysigt med Andris och några andra kanske!

Puss

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de