Fotografering!

02/16/13
Uncategorized

Idag har jag modellat hela dagen! Jag och en annan model fotograferades för ett märke som heter Sleepy Collection. Vi fotades i jättefina vita nattlinnen och pjamas i ekologisk bomull. Det var superkul! Fotades i nästan 3 timmar, i olika ljus, enskilt och tillsammans. Känslan skulle vara high fashion, mycket attityd och självsäkerhet. Förhoppningsvis så väljer de ut några bilder på mig som ska visas på märkets hemsida och skickas till olika modetidningar. Den andra modellen var en erfaren model på heltid så man får ju hoppas de vill ha några av mina bilder också. Nästa vecka får jag bilderna, ska bli jättekul att se!!

20130216-182922.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de