Ausgang unt TV 4 intervju

02/15/13
Uncategorized

Kom på att jag hade lite saker jag glömde berätta som jag gjort de senaste dagarna! I onsdags kväll gick jag ut med Yanjaa, Andris och Yanjaas pojkvän. Vi drack öl och sen drog vi vidare till Collage, det var kul! Yanjaa gjorde en extremt bisarr och spårad sak som endast hon kunde ha pratat sig ur, sjukt bisarrt men imponerande och underhållande.. Haha.

Igår morse intervjuades jag av TV4 ! De gör ett program om tjejer som lägger ut bostadsannonser på blocket, och som får otrevliga svar eller äckliga förslag av män. Jag gick ett äckligt sms som svar på min annons så de ville prata och filma mig. Fick svara på massa frågor framför kameran och sen filmade de mig när jag gick in och ut från cafet, när jag satt och fikade osv. Ska bli kul att se det på TV sen, hoppas jag inte gjorde bort mig..

8472323539_b974607eed_b
Bild tagen av Yanjaa

20130215-152021.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de