Alla hjärtans dag

02/15/13
Uncategorized

Igår firade jag världens mysigaste alla hjärtans dag med Alexander! Kvällen började hos honom med lite mys och att han fick öppna sina presenter; en skjorta, choklad, ett kärleksbrev och en lista på gulliga saker jag ska göra för honom. Sen bjöd Alex mig på en jättefin middag på Grodan, supergod mat och massa vin, hur mysigt som helst. Det var verkligen bara par i hela restaurangen, märktes vilket dag det var. Efteråt gick vi och tog en drink på baren vi var på på vår allra första dejt för nästan ett år sen nu. Otroligt att det snart gått ett helt år och vad mycket som har hänt i mitt liv och allt vi gjort tillsammans. Jag älskar dig snygging!!

20130215-150746

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de