Mysigaste helgen

01/27/13
Uncategorized

Gud vilken mysig helg jag haft! Riktig Agnes&Alex helg. Vi har ätit på Yanjaas restaurang, varit och sett teatern Cheri på Dramaten och gått på bio och sett Life of Pi. Life of Pi var helt underbar, så bäst!!! Gå och se den, så sjukt bra!! Jättefin, sjukt cool men samtidigt ganska läskig faktiskt och väldigt hemsk… Typ skrek några gånger. Vi hade med oss egen chipspåse och en enorm bytta med dipp hahaha. Så sjukt visuellt vacker också.

Nu är jag hemma hos mig i Stockholm och umgås lite med familjen. Måste packa inför Uppsala också, ska dit imorgon bitti, tar tåget 06:39, kul… FML. Tror jag sover hos Alex inatt, vi ska se skräckfilm och äta chips. Taggar inför en intensiv vecka med nollning i Uppsala!!

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de