Taggaaaa

01/25/13
Uncategorized

Liten update.

Pubrundan i onsdags var sjukt kul! Enligt generalerna var vår grupp den överlägset mest taggade och bästa vid deras station. Efter en öl eller shot och massa roliga lekar vid 6 nationer samlades alla nollor och faddrar på en nation, haha jag minns inte vilken och festade. Woho, det var sjukt kul. Dock rev Kirurgerna sönder vår flagga, inte ok!! Vi ska fanemig kasta bajs och aids på deras.

Igår efter skolan drog jag hem till Stockholm för att träffa älskling. Vi åt på Yanjaas restaurang Kin Maru på Västmannagatan, underbart god sushi! Ikväll ska vi på teater, hur mysigt som helst. Missar en jätterolig Vilda Västern sittning i Uppsala men men..Det kommer 3 till, så najs. Vi har hans systers underbara lägenhet på Karlaplan för oss själva hela helgen också.

Bilden är några i min nollegrupp, när vi hällde mjölk på kardiologernas flagga!
530680_10200190362420039_1347228848_n

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de