UPPSALA

01/23/13
Uncategorized

Heej! Glömde helt bort att blogga! Uppsala är asbra! Vi har haft stenhård nollning i två dagar med massa kul, tvåorna ordnar hur mycket som helst och är sjukt bra!! I måndags var det lekar och tävlingar på BMC. Igår var det förfest och middag hos faddrarna, jag är i “Ortoped” gruppen. Vi stal Kardiologernas flagga och hällde mjölk på den. Sen var det utgång på Gästrike-Hälsninglands Nation, sjukt roligt!

Nollningen pågår i tre veckor!! Så jävla najs! Ikväll blir det lilla pubrundan då vi går runt och dricker öl på sju nationer, sjukt taggad!

Just nu har vi håltimme och jag och Andris är hemma hos mig och chillar lite.  Sen ska jag till sjukhuset och intervjua en läkare. Min klass och universitet och staden är så mycket bättre än Örebro!

Puss, min nollemössa nedan! Vi har fått de fulaste kirurgmössorna som finns haha.

bild

 

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de