Handelsfest och mys

01/20/13
Uncategorized

I fredags kväll var jag på Handels tentafest! Det var jättekul, och helt underbart att få träffa Alex igen. Massa trevliga människor och dansande, cirkustema! Alex var helt underbart gullig också. Vi drog hem ganska tidigt och nästa dag hade vi en mysdag med pizza och film. Saknar honom redan.

Annars har jag spelat Sims 3 ungefär 32764823 timmar den här helgen, hehe. Börjar bli obsessed. Om en kvart kommer Andris och plockar upp mig för att åka mot…. Örebro. Ja, Örebro. Vi har lite möbler och grejer kvar och måste flyttstäda extremt noga.

Det tar 2,5 timme att köra dit. Jag hinner bara vara i Örebro i max 3 timmar för att kunna hinna hem till Stockholm, hämta min packning, köra till min bror och hans flickvän och lämna av hundarna och sen vidare till Uppsala som kommer bli mitt andra hem nu. EXTREM STRESS. HERRE. Fatta vad mycket tid jag spenderar på sittandes på min röv  en bil.

Nu ska jag äta ett ägg. Pusspuss

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de