Slutet på en era

01/18/13
Uncategorized

Nu är tentafan över. Det gick åt helvete. Jag har garanterat kuggat. Det var liksom så många frågor som jag var extremt förvirrad över och var tvungen att resonera mig fram till svaret och då går det aldrig bra för min hjärna. Och massa frågor jag inte kunde svaret på alls, kul. Skitkul.

Nu ska vi packa ihop våra liv här i Örebro och pressa in det i bilen och sen köra mot Stockholm. Känner mig våldtagen i huvudet. Har seriöst ingen ork att ta tag i mitt liv och vända det upp och ned och flytta fram och tillbaka och stressa, fixa, ordna hela helgen. Vill bara sova. Om två dagar så bor jag i Uppsala. UGh.

Just nu är det intro i Uppsala men vi hoppas kunna hitta till nån reccepub/mottagning/fest ikväll.

Så nu är det slutet på en era. Jag har levt ett halvår av mitt liv i Örebro och det har varit mysigt och kul men gud vad jag är glad över att gå vidare nu.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de