Mot Örebro!

01/13/13
Uncategorized

Just nu sitter jag i bilen på väg mot Örebro. Det är den allra sista veckan i mitt liv som jag bor i den här staden och den kommer att bli fasansfull. På fredag skriver jag min tredje läkartenta, den handlar om metabolism, magtarmsystemet, njurar och urinsystemet, lever, olika endokrina organ och hur allting regleras. Det är inte speciellt kul. Jag har så fruktansvärt mycket kvar att lära mig, panik, panik, panik. 

Om exakt en vecka flyttar jag till Uppsala. Helt galet. Det är den fjärde staden jag hittills bott i. Stockholm, Boston i USA, Örebro och Uppsala. Hoppas det blir många fler. Fast nu räcker det med svenska städer..

Det är rätt isigt på vägarna och helt kolsvart ute i den oändliga ödemarken som man kör igenom för att komma till Örebro så jag hoppas Andris inte kör ihjäl oss.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de