Öl och pojkvän och flyttlass

01/11/13
Uncategorized

Hejhej! Igår hade vi basgrupp i skolan, sen packade vi ihop seriöst halva lägenheten i Örebro och tryckte in i bilen och körde mot Stockholm. Ser jättetomt ut nu! Hann vara hemma i Stockholm i en timme innan jag träffade Alexander i stan. Var på sjukt dåligt och sönderstressat humör men så fort jag träffade min älskling så blev jag lycklig som alltid. Vi åt och drack öl på en bar i stan. Det var jättemysigt!

Det är helt omöjligt att sova hos Alex. Han tar upp hela sängen så jag vaknar typ 835734 gånger per natt. Så idag har jag varit helt extremt dödstrött hela dagen, inte bra alls för tentaplugget. Ligger fortfarande så jävla risigt till, fattar inte hur jag ska lyckas den här gången. Idag har jag pluggat helt ofokuserat och myst med familjen.

Fick en massa brev från Uppsala idag på posten, börjar faktiskt bli lite taggad nu :D Även om jag önskar av hela mitt hjärta att jag slapp plugga så ska det bli kul med alla traditioner, Valborg, alla fester, middagar och allting. IIhh!

xo.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de