Über ausgang

12/22/12
Uncategorized

Idag mår jag som jag förtjänar.. Mår seriöst ovanligt brutalt illa. Det var sjukt roligt igår!! Yanjaas restaurang Kin Maru var sjukt fin och mysig. Sushin var helt underbar med massa olika fisksorter, mangosushi, mangorullar, bläckfisk, galet najs! Var sinnesjukt mätt när vi gick därifrån.
Sen mötte vi upp Yanjaas pojkväns vänner på en bar men drog ganska snabbt vidare med dem till Wokhouse. Det var sjukt kul!! Alla var supertaggade och vi hade bord med massa dricka och tomtebloss överallt.

Vi drog sen vidare till Pure men efter nån timme blev både Filip och Andris utkastade haha.. Så de drog hem och jag drog till Berns där Alexander var. Hade lyckats krossa min iphone så jag kunde inte ringa honom. Tog typ en timme att hitta honom på Berns, hittade sjukt många trevliga på vägen som jag hängde med ett tag innan jag gick vidare och letade nån annansstans. Det var extremt mycket folk på Berns!

Tillslut hittade jag iaf min Alex!

Kvällen slutade lite kaosartat men annars var det en galet rolig kväll! Har saknat att gå ut i Stockholm så sjukt mycket!


Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de