Stockholm!

12/20/12
Uncategorized

Nu har jag jullov och är hemma i Stockholm igen! Jag hade basgrupp på universitetet i eftermiddags och sen tog jag tåget till Stockholm. Har handlat lite julklappar på NK också i ett par timmar. Ikväll ska jag träffa min älskling, vi ska se The Hobbit på bio! På Rigoletto salong 1, bästa! Är sjukt taggad eftersom jag älskar Sagan om Ringen, men jag läste att 27 djur dog och hur många som helst skadades och vanvårdades under inspelningen…. vidrigt.

Igårkväll drog Andris och jag på Universitetes julfest på kåren. Det var inte så många där från klassen men det var kul! Sen drog vi hem och fyllebakade kakor mitt i natten som mest bestod av socker och smör, mådde sjukt illa mitt i natten ett par timmar senare..

Förövrigt har jag fet julångest, julstämningen har varit absolut noll i Örebro och det är typ tre dagar kvar till jul! Har en miljard presenter att köpa, julgodis att baka och måste pynta hela huset! Har inte gått på en enda julmarknad eller åkt skridskor eller kollat på juldekorationer, druckit glögg eller någonting alls, inte ok!!

Pusspuss

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de