Örebronytt

12/19/12
Uncategorized

Det har varit en väldigt kaotisk och omtumlande vecka här i Örebro. Mer än så kan jag inte säga förutom att jag hoppas att allting löser sig. Andris har varit en riktig ängel på att trösta och stå ut med mig. Känner mig helt slut och väldigt ångerfull..

Förra veckan så fick vi antagningsbeskeden för i vår. Trots att Andris och jag har exakt samma betyg och högskolepoäng så kom han in på läkarlinjen i Uppsala och inte jag. Kul.. Men jag är nr. 2 på reservlistan så det är bara att hålla tummarna och hoppas på 2:a intagningen den 2:a januari. Kommer ha ångest hela julen.. Så i vår blir jag antingen kvar i Örebro ensam och försöker kunna ta uppehåll eller så pluggar vi båda till läkare i Uppsala!

Vi tonade mitt hår ljusare, herregud vilken tid det tar att bli blond! Det blev nån nyans ljusare. Vågar inte färga det för då ramlar det nog av.  Jag har inget smink på bilden nedan, ser sjukt läskig ut.

20121219-162209.jpg

Vi har haft en del föreläsningar om magtarmsystemet, bukspottskörteln och så och basgrupp en gång. Andris gillar brownies till lunch.

20121219-162218.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de