Nobel del 2 – Nobel Night Cap

12/19/12
Uncategorized

Från Sällskapet tog vi taxi till Nobel Night Cap som är den officiella efterfesten för Nobel. Den planeras i 15 månader i förväg för att bli den mest fantastiska och oförglömliga festen någonsin, som en magisk fantasivärld. Och det var det verkligen. Vi var där till kl. 5 på morgonen och man ville seriöst aldrig gå hem.

Temat var ungefär 20tals cirkus. Alla som jobbade där var akrobater eller balettdansöser som var jätteambitiöst utklädda. Hela festen var liksom utspridd i en byggnad med massa olika rum som hade lite olika tema på 20 tal och cirkus och var helt dekorerade och designade till max för att skapa en fantasivärld. I Balettrummet som var rosa och fluffigt fanns två balettdansöser från Svansjön, en rosébar, enorma fat med makarons, chokladfontäner och minimuffins. I 20 talsrummet (mitt favoritrum) fanns mer makarons och chokladfontäner,  massa choklad, frukt och en champagnebar och en sångerska som sjöng och charlie chaplinfilmer på en skärm. I ett annat rum var allting svartochvit rutigt och lite clownigt, de hade världens godaste och coolaste shots. På den enorma nedervåningen var det akrobater överallt, en spåtant, massa barer med coola drinkar som havtornsdrink, rabarber, fläder, en asiatisk sakebar, en bar med lysande drinkar, en absinthbar, en whisky-konjakbar, popcorn, cigarrer, champagne, glass, mat, en kör utklädd till mimclowner som sjöng när man kom, alltså ALLT!  Whisky-conjakrummet var jättestort med massa läderfotöljer och 20talsdansare som dansade samtidigt som akrobater hängde från rep i taket. På dansgolvsrummet spelades livmusik hela tiden, senare på natten blev det nattklubb med DJ och så.

Jag skulle kunna beskriva tusen andra coola saker och rum, som en massa plötsliga uppträdanden och underhållning men ja ni fattar hur coolt och överflödigt allting var.  I börjar av kvällen umgicks jag mest med Vendela och Clara som också är från Stockholm. Helt plötsligt när vi står på en uteterras så springer Alexander fram i smoking från ingenstans!! Har aldrig blivit så chockad och överaskad i mitt liv!! Älskling och hans syster hade lyckats smyga sig in (fattar seriöst inte hur, det var självklart superhög secuirity och gästlista liksom). Jag blev sjukt glad!! Så resten av natten var jag med Alexander och hans syster.

Ett av rummen var en restaurang där man fick trerättersmiddag, så kl 3 på natten åt vi rentartar till förätt och en massa annat.

Juste!! Jag pratade med 4 av Nobelpristagarna också!! I kemi, fysik och medicin, har bild med dem också. Ahh, så sjukt häftigt!!

Seriöst årets fest, bäst kvällen någonsin!!! Vi gick inte och la oss förrän kl 6 på morgonen, underbart! Vaknade helt hysteriskt bakis tre timmar senare


Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de