Nobel del 1 – Nobelprisutdelningen och Sällskapet

12/19/12
Uncategorized

Trots att detta var en av de bästa kvällarna i mitt så har jag inte orkat blogga om det. Det var så häftigt, händelserikt och fantastiskt att jag inte riktigt orkar eller kommer kunna beskriva hur underbar det var.

Kvällen började utanför PUB där jag mötte upp resten av forskarskolan från i somras. Det var jättekul att träffa alla igen!! Adam hade flugit hit hela vägen från Florida.
Sen gick vi på prisutdelningen i konserthuset. Varje pristagare presenterades med ett tal och en motivering och sedan tog de emot pris av kungen. Kungafamiljen satt på scen, Madeleines klänning var finast! Det var verkligen enormt roligt att se, en väldigt mäktig känsla. Mellan pristagarna spelade en orkester med flöjtsolo. Narkolepsiagnes somnade 5 min (jag överdriver inte) in i ceremonin, under det första talet. Haha..

Efteråt promenerade forskargruppen till Sällskapet. Det är en tre våningar hög herrklubb tror jag, på Nybrokajen, hur fin som helst!! Där åt vi trerätters, skålade i champagne och taggade inför efterfesten. Hur trevligt som helst!!

20121219-125702.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de