Söndag

12/09/12
Uncategorized

Det känns helt bisarrt att vara ledig den här helgen!! På de flesta universitet så har man ledigt ett tag efter tentan men inte i Örebro inte.. Vi börjar med Nutrition/metabolism/eliminering (magtarmsystemet och typ hela kemi B med citronsyracykeln, glykolysen, kemisk jämvikt och allt det där groteskt vidriga) på måndag redan. Men helgen är jag iaf ledig!

Idag har jag fikat och ätit lunch med Javier och Majken, cplänge sen vi sågs! Ikväll ska jag hem till min bébe.

Nu ska jag äta tårta och från igår och plocka ihop lite julpynt som ska med till Örebro! I veckan blir det förresten bye bye brunt hår! Ska färga håret blont nu på riktigt.

Pusspuss

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de