Nobel, födelsedag, kärlek

12/08/12
Uncategorized

Direkt efter tentan igår så fick vi kasta oss i bilen och köra från Örebro till Karolinska Institutet i Stockholm.

Där fick jag vara med och lyssna på årets två Nobelpristagare i medicin hålla sina nobelföreläsningar. Det var sjukt inspirerande och häftigt! Det var bara en liten föreläsningssal och vi satt på tredje raden vilket kändes jättehäftigt. Speciellt Japanen hade en jättefin och rolig föreläsning. Efteråt så var det mingel med champagne och snittar med Nobelpristagarna!

Mamma lämnade av mig hos världens bästa Alexander som hade ordnat hur fint som helst för min födelsedag. När jag kom in till hans lägenhet så hade han släckt och tänt ljus i hela rummet, lagt ut rosenblad och dukat jättefint med sushi, och bakat tårta med 19 ljus på. I födelsedagspresent ska vi åka på Yasuragi Spa på torsdag över dagen och natten! :D Vi kommer ha egen kock och allting, ska bli underbart.

Idag blir det firande hemma med familjen, mormor, min brors flickvän och Alex. Trevligt!

 

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de