Heeej från Borneo!

07/18/14
Uncategorized

Gah jag har inte bloggat på två veckor eller något nu och jag har rest runt i Malaysia massor och flugit ända till Borneo! Min Iphone har fullt minne så jag har inte tagit nagra bilder som jag kan lägga upp heller och det är helt överväldigande att skriva om haha.

I korthet har jag varit i Kuala Lumpur, staden Tamah Negara i Cameron Highlands, staden Georgetown på ön Pengang, Perhenthian islands, tillbaka till Kuala Lumpur och nu befinner jag mig i största staden på Borneo – Kuching.

Jag backpackar ensam men jag träffar andra roliga backpackers på varje ställe som jag umgås med, och jag har träffat på samma personer på flera platser som jag hängt med igen och så! Så jag känner mig inte speciellt ensam, tvärtom är det kul att hela tiden träffa nya personer och lära känna manniskor från hela världen. Fast ibland blir jag lite ensam och längtar hem..

När jag gick upp och åt frukost imorse såg jag på nyheterna att ett vanligt passagerarflygplan från Amsterdam till Kuala Lumpur har blivit nedskjutet av Ryssland och/eller ryska separatister i Ukraina med en missil och att nästan 300 personer har dött, hälften är från Nederländerna, många är barn och familjer. Malaysia airlines har återigen drabbats av ett bisarr tragisk flygolycka. Det var på nyheterna här i Malaysia i en timme imorse och jag reser med en kille från Holland just nu som kände en person som omkom i kraschen, så idag  är minst sagt en konstig dag på resan.. Flygplanets blackbox tros ha tagits av ryska separatister till Moskva där Putin nu kommer förvränga och gömma alla bevis. Känns obehagligt att flyga härifran nu!

Här är jag i Batu Caves utanför Kuala Lumpur med Emiley och Charlotte som jag hängde med i Kuala Lumpur, Cameron Highlands och Pengang en del! 

10534625_10152574094776639_3201245422830330710_n

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de