Svenska sommarkvällar och gamla vänner är det bästa som finns

06/30/14
Uncategorized

Åh, svenska sommarkvällar och gamla vänner måste vara det bästa som finns! På onsdag åker jag till Malaysia så förra veckan såg jag till att träffa massa gamla vänner innan jag åker iväg på backpackningäventyr ensam.
I onsdags drack jag öl på söder med Cotten, Karro, Emma och Dajana, riktigt rolig och mysig tjejkväll! Jag tror inte vi haft någon tjejkväll på ett halvår så det var hur kul som helst. Det roligaste på hela kvällen var när Karro sa till på skarpen och drev med en äcklig 40åring som försökte stöta på oss på ett oförskämt sätt, seriöst sjukt roligt och bra sagt av henne!

I fredags åt jag middag och tog en öl med Peter på Texas Longhorn vid Humlegården och gick runt i stan lite och köpte en Lonely Planet bok om Malaysia!

Lördagen blev en oväntat nog en riktig brakutgång! Kvällen började på en mysig pub på Götgatan med Cornelia, Emma och Dajana och ett tag senare joinade även Oscar som rullat dit på sin long board. Vi drack drinkar och pratade, sjukt roligt! Drack en enormt god Rosa Panter drink! Vid midnatt kom Dajanas pojkvän och hans vänner, en av dem var Josef fares, till puben och vi drog senare ut tillsammans. Först gick vi till Sturecompagniet och drack lite drinkar och champagne och sen dansade vi tills det blev morgon i nåt hiphop-viprum på Spy Bar. Jag kom hem halv sex på morgonen, har inte varit ute efter två sen gymnasiet tror jag… haha.

Söndagen blev en mysig bakisdag på stan med Marie, vi promenerade från Söder till Djurgården och runt lite och åt lunch och tittade i butiker. På kvällen kollade jag på film med pappa och packade inför Malaysia.

Finns inget som gör mig gladare än god öl och älskade gamla vänner så förra veckan var en helt underbar sommarvecka! Har verkligen varit suger på att gå ut efter allt labbande och efter att Alexander åkt till Indien och så.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de