Äntligen fått ett studentrum!

06/27/14
Uncategorized

Jag har fått ett studentrum i Uppsala via Stockholms Nation! Äntligen!! Det ligger inte lika centralt som jag bodde i höstas, vilket verkligen var mitt i stan, utan ligger istället tio min bort med cykel tror jag, och i ett studentområde. Jag är faktiskt ganska taggad över att bo i korridor, tror det kommer bli kul! Håller tummarna för att det är en rolig korridor med korridorsfester och sånt.
Mitt uppehåll tar alltså slut den 25e Augusti då jag börjar termin 3 på läkarprogrammet. Första kursen blir Anatomi med dissektioner och sen neurologi och farmakologi, båda är supersvåra mardrömskurser, hjälp! Jag börjar i en ny klass nu också vilket känns lite spännande.
Nu ska jag labba klart!

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de