Senaste tiden

06/23/14
Uncategorized

Jag har inte bloggat på ett par veckor nu förutom igår, och det beror dels på att jag inte haft min latop men mest för att jag har varit så upptagen dessa veckor, både med jobb och att ledighet! Ju mer jag gör, desto mindre vill jag blogga, det är ju mest ett tidsfördriv liksom.
Jag har universums sämsta minne så jag minns givetvis ingenting av dessa veckor.. Men hursomhelst har jag jobbat mycket på labbet, många sena dagar på 13-14h arbete men min kokultur med stamceller är äntligen uppstartad igen!

Alexander ringde mig när jag satt på flygplanet och skulle flyga från Shanghai till Seoul och berättade att han fått ett internship i Pune, Indien på två månader och skulle åka en vecka senare.. KUL besked.
Han har dessutom haft två tentor så vi fick i princip två dagar ihop att säga hejdå och så var han borta. Igen… Så det känns ju bisarrt förjävligt för att vara rakt på sak liksom. Men vi hann iaf ha två mysiga dagar tillsammans, ätit glass och haft picknick i solen och varit i Västerås en dag. Men nu känns det jättejobbigt :(
Men annars har jag träffat älskade gamla vänner flera gånger, druckit öl två gånger med NNB9 gänget, varit på KTHs tentapub med Erika, gått runt i stan en dag med Sofia, druckit vin på Josefinas med Andris, varit statister på Oscars filminspelning med Eddi, Max och hans flickvän och lite sånt!
Älskling och jag hade förfest hemma hos honom också inför Handels sommarfest med hans vänner som var jättekul! (Jag kom in vid två genom att klättra över ett 2,5m högt metallstängsel när vakterna tittade bort och lyckades peta ut en chockerade stor bit av mitt lår för att Alex mobil var död och jag hade hans nycklar, kaos)
Och denna helg är jag på landet med min familj och firar midsommar!
Bilder från Seoul.. Tog inte alls lika många bilder i Shanghai men jag var där också!
IMG_1821 IMG_1832 IMG_1758

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de