Intensivt labbande

05/27/14
Uncategorized

Jag åker till Kina idag!!! Och sen vidare från Shanghai till Sydkoreas huvudstad Soeul! Åh det ska bli jättespännande.
Jag har haft sjukt mycket att göra på labbet i och med att jag åker bort i tio dagar, igår var jag i cellodlingsrummet från kl nio på morgonen till sju på kvällen, med lite pauser. Och slutet på förra veckan var mycket labbande också trots att jag hade huvudvärk.
Flyget till Shanghai är 12h från Köpenhamn, så jag är rätt nervös över hur det kommer gå med mitt huvud. När det gör som ondast måste jag lägga mig ned direkt, oavsett vad, så det får bli flygplansgången då! Stelt.
Jag har umgåts med min älskling på förmiddagen lite och matat lite celler på labbet, snart kommer taxin!
Wohooo har saknat Asien!!

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de