Sommarens första dagar

05/25/14
Uncategorized

Alltså, vädret är ju helt sjukt fantastiskt. Lite synd att jag måste spendera det mesta av min tid liggandes ned pga lumbalpunktionen bara.. Jag missade Hampus mexikanska fest och Oscars cocktailparty i helgen men eftersom Alexanders fest var hemma hos honom så kunde jag vara med på den! Jag fick gå och lägga mig lite då och då, men det var ändå jättekul :D Alltid kul att träffa Alexanders trevliga vänner :D Jag var inte så jättenykter på slutet så jag följde med till Collage någon timme, vilket var askul tills mitt huvud kändes som att det skulle explodera, tog typ 1h att gå hem för att jag inte kunde stå alls i princip.. Haha. Riktig nostalgi med Collage, har bara varit där någon enstaka gång sen gymnasiet.

Nästa dag gick jag, min Alexander, Alexander och Teo till Djurgården och solade, badade och hade picknick, träffade Emmie och Rakel där också. Hur mysig dag som helst, årets första dopp! Sen åt vi glass och gick runt i stan och solade i parker och tittade på när vänsterextremister kaosade mot SDs tal på Norrmalmstorg.. Riktigt bisarrt. På kvällen mådde mitt huvud inte så bra och inte idag heller.. Måste vila så mycket jag kan nu, på tisdag åker jag till Kina och Korea i 10 dagar! weeheheiieie.

Jag röstade i eu-valet idag, första gången jag röstar i ett val, spännande ju!! Önskar jag kunde plocka lite från alla partier, håller inte med något parti jättemycket egentligen känns det som. Sen är jag väl inte enormt insatt i politik heller, speciellt inte eupolitik.. Men det blev folkpartiets Marit Paulsen, hon är engagerad i djurrättigheter och vi hade ganska liknande resultat i SVTs valkompassentest och vad jag läst om henne, osv. Jaja.
I torsdags klippte jag håret också, nu är det bara halvlångt men jätteblont! Tror det passar mig bättre :D

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de