Lumbalpunktion

05/23/14
Uncategorized

I onsdags var jag hos neurologen och gjorde en lumbalpunktion (nål in mellan ryggkotorna som suger ut cerebrospinalvätska), det gick bra, men ett dygn senare kom den extrema huvudvärken som ca 10% får.. Så nu är jag sängliggande i 1-2 veckor då huvudvärken är så hemsk så fort jag ställer mig upp. Inte så kul :( Kommer missa ett cocktailparty, Alexanders fest och ett mexikanskt poolparty den här helgen, och sommaren enda fina väder, såå jäävla segt ju. Fick ta en taxi hem från jobbet för att mitt huvud gjorde så ont att jag höll på att dö.

Alexander och jag lyckades ändå fira vår 2 årsdag igår lite grann, fast jag bara kunde vara på benen en kvart här och där.. Älskling lagade jättegod middag till mig och så gav vi varandra presenter :D Måste ligga helt platt utan kudde för att jämna ut det tryckfel som uppstått mellan blodet och ryggvätskan. kuuuul

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de