A M S T E R D A M

05/20/14
Uncategorized

I helgen var jag och min baby i Amsterdam!! Resan var Alexanders 22års present från mig. Gud så mysigt och roligt vi har haft det! Vädret var helt sjukt bisarrt najs, varmt och soligt hela helgen, både Alex och jag är sjukt solbrända!! Vi bodde på en jättebisarrt hippie hotel.
Vi har gjort massa kul, åkte flodbåt genom gulliga kanalerna i Amsterdam, varit på Anne Franks hus museum, Van Gogh konstmuseum, solat och haft picknic i parker och ätit sjukt mycket mat och lite roliga muffins.

Lite bisarr upplevelse att gå runt i Red Light quarters och kolla på horor med sin pojkvän, men kul ändå även om det är sorgligt och äckligt när man tänker efter, bara massa grupper med män och alla prostituerade är kvinnor… Verkar inte finnas manlig prostitution, endast kvinnlig. Inte särskilt förvånande. Äckligaste var dock utbudet av porrfilm DVDer som man kunde köpa, HERREGUD vad vidriga fetischer människor har, massa tortyrsex och bajssex och helt absurt hemska och vidriga saker. Hur kan man bli upphetsad av att se folk tortera och bajsa på varandra? *spyr inombords*.  Men det finns annars sjukt roliga sexbutiker också! haha. Det är väldigt kul med coffee shops också. Hehe.

Vi har druckit öl på mysiga uteserveringar varje dag och provsmakat ost i hur många butiker som helst och haft det helt underbart! <3 Längtar tillbaka, Holland är så underbart liberalt. Förhoppningsvis ska vi resa ihop i sommar också!
Jag tog typ noll kort,  kom på nu att jag glömde ta en söt pussbild på oss på en bro över en av alla kanaler.. så här kommer några halvsugiga:

10295799_10152376516633426_6759295246741495736_n
IMG_8712 IMG_8698

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de