Senaste tiden

05/20/14
Uncategorized

Ojoj, det blev visst ett omedvetet blogguppehåll där! Nu minns jag ju typ ingenting av vad jag gjort sista tiden men men.. Här kommer en liten summering av vad jag haft för mig senaste veckorna. Jag har varit sjukt i några veckor så har inte mått på topp eller orkat göra enormt mycket. Men nu mår jag bra!

Förrförra veckan var jag på Yasuragi Spa i Hasseludden med labbet i två dagar, såå mysigt och så sjukt mycket och god mat! Vi badade i varma källor och åt jättegoda middagar :D Men det mesta av tiden var såklart ägnat åt forskning, många föreläsningar, seminarier och presentationer.

Den helgen var jag bjuden på födelsedagsbrunch hos Alexanders vän Eriks flickvän Matilda, jättetrevligt :D Matilda hade gjort så himla fint och bakat och lagat massa saker. Vi drack champagne hela dagen och på kvällen drog vi ut till Solidaritet och dansade! Första gången jag var ute i Stockholm på alldeles för länge..

Den 9e Maj fyllde Alexander 22 år, så vi firade honom på kvällen. Vi gick och åt middag på en polsk restaurang som heter Mormors kök, maten var enormt god! Tror älskling tycker det är mysigt när han får prata polska och sånt. När vi kom hem åt vi tårta som jag bakat och drack vin och Alexander öppnade presenter från mig, lite kökssaker och en weekend i Amsterdam! :D jag pyntade Alex lägenhet med ballonger och massa födelsedagssaker också!

Förra veckan minns jag ingenting ifrån så jag antar att jag typ övningskörde och labbade mest, lite hjärnsläpp där. Åh juste jag träffade Sandra också! Världens bästa Sandra. Vi fikade ett par timmar och hade såklart sjukt mycket att prata om, för jag tror inte vi setts sen innan jag åkte till asien?
På fredagmorgonen åkte älskling och jag till Amsterdam, men det blir ett separat inlägg!

Pussar

 

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de