Senaste dagarna..

05/05/14
Uncategorized

I fredags var jag tillbaka på jobbet och labbade med mina mesenkymaler lite, de växer!! På kvällen träffade jag min älskling som skrivit tenta i juridiken så vi hade myskväll hos honom med världens godaste pizza och film. Jag somnade typ 10.. Jag är såå himla trött hela tiden, men har faktiskt fått det förklarat hos neurologen idag :) Vi gjorde en superstor underbar frukost nästa dag också, älskar goda bruncher! Sen bytte Alex ut mig mot sin kompis Erik så jag får inte vara där på typ en vecka nu..

Men vem bryr sig för imorgon och onsdag ska jag på Yasuragi Spa i Hasseludden med labbet! Kommer bli sjukt najs!! Bada i varma källor och äta coola middagar och grejer. Men mest är det vetenskapligt och väldigt lärorikt, världens mest intensiva program. Måste upp fasansfullt tidigt imorgon.

Så nu ska jag sova!

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de