VALBORG I UPPSALA!!

05/02/14
Uncategorized

Heeej!! Jag har inte bloggat på ett tag för jag har dels haft sjukt stressigt och mycket på jobbet och så har jag varit i Uppsala och firat Valborg!
Jag har precis skrivit världens längsta inlägg om det, men ALLT raderades så jag skriver nu allt detta igen slarvigt med stor irritation.
Jag kom till Uppsala på Kvalborgskvällen (dvs 29e) och hängde med Marie ett tag innan jag mötte upp lite gamla läkarklasskamrater i ekoparken och grillade och gick på en mindre hemmafest.
På Valborg åt jag frukost med Marie och hennes pojkvän (var egentligen bjuden på champagnefrukost men försov mig hehe) och sen tittade vi på forsränningen. Efter mötte jag Hampus, Andris, Emma och hennes polkandvänner i ekoparken och drack i solen tillsammans med tusentals andra, stämningen var på topp!
Vi gick på Snerkes champagnegalopp sen, galet kul! Jag träffde Alexanders vänner där som fullständigt DRÄNKTE mig i mousserande vin, hemskt!! Jag var genomblöt från topp till tå, men ganska kul ändå hehe! Champagnegalopperna har liveband och massa studenter som dansar och sprutar mousserande vin på varandra.

På kvällen var alla ganska trötta så jag var på förfest hos Emmas tjejkompis och sen skulle vi ut på Norrlands nation men kvällen gick lite snett.. Först fick stackars Hampus 500kr böter för att han drack öl på allmän plats (trots tillsägning dock..) och sen började den mest horribelt plågsamma slask-snöstormen någonsin, går inte att beskriva med ord hur fasansfullt blött, kallt och smärtsamt för händerna det var. SNÖ överallt!! “Välkommen våren..” GROTESKT.
Men overall en bra sistaminuten Valborg!
Första Maj spenderade jag med Peter! Jag var enormt bakishungrig så vi lumchade på Vapiano och fikade i Gamla Stan. På kvällen övningskörde jag med pappa :)

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de