Mot Frankrike

04/23/14
Uncategorized

Nu sitter jag med mormor och mamma och äter frukost i flygplatsloungen! :)  Många affärsresande har loungetillgång, vilket märks då det två kvinnor och 40 män här… Utan överdrift. Ja gud vad Sverige är “jämställt”. Fyfan.

Mormor flyger bara någon gång om året så hon är jättegulligt stressad och förvirrad över allting. Men jag tror hon är taggad inför Paris! Imorgon fyller hon 84, det ser hon dock inte alls fram emot.. Men vem vill bli äldre i den åldern liksom.

Jag har iförsig inte bloggat om min måndag och tisdag så det gör jag nu för att passera tiden till boarding lite.. I måndags var det som sagt min och Alexanders 23 månaders dag, och det firade vi lite smått med middag som jag lagade åt honom och vin. Det var jättemysigt, känner mig så kär :D  I tisdags jobbade jag hela dagen på labbet, bytte både medium på mina mesenkymalceller och tittade på dem lite under mikroskåp och satt i timmar vid datorn och läste journaler och tyckte synd om mig själv som inte ens kunde se det extremt fina vädret. På kvällen packade jag och åkte hem till älskling.

Nu ska vi boarda, hörs i Paris! Jag har wifi på hotellet. Vi bor precis vid triumfbågen.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de