Bonde

04/21/14
Uncategorized

Jag känner mig som en riktigt bonde! :D Igår hjälpte jag till att gräva två enorma land, sätta potatis och lök, gödsla med hönspellets och åt brännässlesoppa som mormor plockat och lagat. Haha. Mamma tar det här med landställen väldigt seriöst.
Jag övningskörde i en timme igår också och körde upp i treans växel flera gånger bra, men sen när jag skulle gå ned från treans till ettans växel plötsligt för att stanna och sen svänga höger så blev det kaos och bilen stannade plötsligt helt och bilen bakom höll på att köra in i mig, kommer köra ihjäl mig snart… Sjukt obehagligt vad lätt man kan köra ihjäl sig ju!! Skogspromenad med min lilla snutt har jag varit på också. Finns inte överdrivet mycket att göra här..

20140421-110943.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de