Ögat

11/29/12
Uncategorized

Vi började med ögat idag. Ögat och synen. Det känns ganska kul. Kära Elisabeth och Norra Real hade världens ambitiösaste och mest ingående biologi B undervisning, så det mesta är faktiskt inte nytt. Lite mer neurologi bara.

Igår hade vi vårdcentral hela dagen för tredje gången, det var lärorikt!

Att baka chocolate chip cookies var veckans höjdpunkt. Fyfan vad segt.. Nu är det en vecka kvar till vår obeskrivligt omfattande tenta och jag har fortfarande inte börjat plugga seriöst. Det Andris och jag gör mest är typ att chilla och kolla på roliga serier eller klipp och äta haha.

Juste! Jag är hemma i Stockholm hela helgen! Ska stänga in mig och plugga sönder och sen träffa Alexander på söndag kväll innan vi kör till Örebro igen på måndag morgon.

xo.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de