Jobbjobbjobbtacos&älskling

04/16/14
Uncategorized

Jag jobbar heltid så vardagen består mest av labbande, dataarbete och min älskling, jag är jättetrött när jag slutar på kvällarna och dör oftast av hunger också. Jag dricker typ fem koppar kaffe om dagen också, mest utav tristess och hunger, är inte det lite ohälsosamt?
Idag och igår lagade jag jättestor nacho&burritomiddag till Alexander och mig, vi äter typ tacos två gånger i veckan haha.. Vi kollade på Family Guy också, roligaste serien nu när mitt älskade How I Met Your Mother är slut förevigt :( Och favoritserien nr.2, Pretty Little Liars, har uppehåll till sommaren. Abstinens.
Älskling har fullt upp med tentaplugg de närmaste veckorna så jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen! Tänkte gå och träna på första gången på två-tre år men jag känner mig som en heffaklump efter all burrito. Haha..
Imorgon åker jag till landet och firar påsk!
Jag har gjort fint i Alex lägenhet med blommor :D

20140416-203013.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de