L A B B

04/09/14
Uncategorized

Jag trivs faktiskt jättebra på labbet hitills :D Min access till patientjournalsystemen är fixad nu så på förmiddagen har jag läst provsvar och samlat patientdata på datorn, tiden bara flyger förbi. På eftermiddagen har jag labbat tillsammans med en biomedicinsk analytiker som gick igenom alla steg i cellodlingen, och lär upp mig så att jag kan odla mesenkymaler på egen hand sedan!
Jag har lärt känna två trevliga lite mer i min ålder den här veckan också, som jag har sällskap av på lunchen osv, en trevlig PhD student som heter Emma från Wales och Anton från Sverige :)
Här labbar jag på KIs sommarforskarskola ett par år sen, fast nu är jag i ett cellodlingslabb och har mindre sexiga gulrandiga labbrockar på mig!

20140409-170641.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de