Måndag

11/26/12
Uncategorized

Vanligtvis på läkarlinjen i Örebro så har man en massa föreläsningar på måndagarna, men idag hade vi bara ett seminarium om läkare-patientkommunikation. Vi var tvungna att hålla en enskild redovisning på ett par minuter också, Andris och jag var i samma grupp och det gick bra för båda. Vi slutade egentligen vid kvart i tio men vi kom inte hem föränn 1,5 timme senare då Andris har blivit nya Iphone-fixaren här i Örebro också haha. Han har fixat både Wazhmas och Towes Iphones och ska fixa Viktors kaffebryggare.

Annars har vi bara sovit, pluggat och ätit idag. Nu blir det mer plugg. GUD vad kul. Till förra tentan pluggade vi en massa tillsammans men jag vågar inte plugga med Andris längre. Han har sagt ordagrant vid ett flertal tillfällen att han “vill ta livet av sig” när han pluggar med mig och att det är helt fasansfullt :(

xo.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de