L Ö R D A G

04/06/14
Uncategorized

Just nu sitter jag bakis hemma hos Alexander (Alex gjorde tydligt idag att vi tydligen inte bor ihop, utan jag bara “spenderar mycket tid hos honom, i hans lägenhet”), lyssnar på musik och har inte riktigt orkat gå upp än. Det var jättefint väder igår så vi promenerade runt i stan, tittade i butiker och åt glass i Kungsträdgården och tittade på bisarra människor. Härlig dag på stan med min älskling <3

På kvällen drack jag öl med Andris och Eddi :D I brist på fantasi blev det en klassisk flygande horan, eller horis förkortat. Det var jättekul!! Andris och jag gick och fyllekäkade lite snabbt och sen gick jag till White Room en snabbis där Alexander var med sina killkompisar. Sen gick vi hem till Alexanders lägenhet där Alexander bor och jag spenderar mycket tid, men inte bor.
Här är jag i Kambodja

IMG_1604

 

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de