Första parmiddagen

03/31/14
Uncategorized

I lördags kväll var Alexander och jag hembjuda på middag hos Erik och Matilda. Åh vad trevligt det var! Matilda är jätteduktig på att laga mat, hon lagade musslor i vitvinsgräddsås typ och choklad sufflé som var hur gott som helst! Imponerande med sufflén tycker jag! :D Vi drack vin och satt och pratade till sent på natten. Så himla mysigt med parmiddagar!

Nästa gång är det väl Alexanders och min tur att bjuda tillbaka, det ska bli jättekul nu när vi äntligen fått ordning på lägenheten. Igår höll vi på hela dagen med att skruva ihop alla möbler, borra håll i väggar och organisera alla kläder och saker. Nu behövs bara lite mer mysfaktor, blommor, ljus, tavlor och så.

IMG_1397

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de