IKEA och PETER

03/31/14
Uncategorized

I lördags åkte Alexander och jag till IKEA! Det var jättekul!! Vi köpte en byrå och förvaringsmöbler så att det inte längre är klädkaos här hemma och lite saker till köket så jag kan börja baka!

På eftermiddagen träffade jag världens bästa Peter! Vi har båda uppehåll från universitetsstudierna nu så äntligen har vi tid att ses igen! Vi promenerade från Gamla Stan till Kungsträgården och satt och pratade i solen med varsin latte, Peter hade sin kamera med sig så han tog superfina bilder på mig. Så typiskt att jag vaknat bakis på morgonen och bara slängt på mig en tröja och inte ens tvättat av mitt slitna smink från natten innan… Men det var i vilket fall hur kul som helst att träffa Peter igen!!

68062_10151498737383228_1094010817_n

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de