T O R S D A G

03/27/14
Uncategorized

Om en vecka börjar jag jobba! Jag ska sampla in patientdata från journaler till en forskningsstudie och odla mesenkymala stamceller från patienter i labbet på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Det laborativa är säkert väldigt svårt så jag hoppas jag får noggranna instruktioner. Jag tror det är en jättebra jobbmerit för att söka AT och framtida forskning! :D
Elsa och jag vaknade tidigt och gick morgonpromenad och sen gick vi och la oss och sov till kl 2 på dagen hehe..  Men ingen av oss fick särskilt mycket sömn inatt för Elsa var väldigt orolig och kunde inte sova eftersom hon inte är van att vara här på natten. Alex kom hem från skolan tidigt och så åt vi lunch. Sen gick jag till Fältöversten och gjorde en synundersökning, jag är som jag misstänkte lite närsynt så ska börja kolla på snygga glasögon att ha i höst på föreläsningar så jag känner mig mindre blind :D

Ladugårdsgärdet är bara en tiominuters promenad bort så dit gick Elsa och jag på hundpromenad innan vi tog tunnelbanan till Slussen och träffade Javier. Vi satt och pratade i solen på Slussenkajen och fikande sen på ett hundvänligt café i Gamla Stan. Nu är jag hemma igen och ska laga middag med älskling som snart är hemma från gymmet!

20140327-202712.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de