O N S D A G

03/26/14
Uncategorized

Just nu sitter jag i soffan med Alexander som skriver pluggar juridik och Elsa ligger bredvid oss på mattan och sover. Vi har tänt ljus och satt på klassisk musik så det är jättemysigt :D Idag har jag shoppat lite på Fältöversten som ligger bara en gata bort, åkt till Sköndal och hämtat Elsa och kollat i antikaffärer med älskling. Vi har köpt apple TV också, wihi! När vi kom hem lagade jag carbonara till Alex och mig och gick ut med Elsa. Hon är så himla duktig på att åka kommunalt! Men hon råkade riva Alex skinnsoffa lite, arg Alexander. Vi har förresten flyttat ihop Alexander och jag ifall det inte framgått.
Gud vad jag älskar att bo i stan! Men det är faktiskt väldigt roligt att komma hem till mamma och pappa ibland också, så mycket mat och jag har börjat övningsköra med pappa! Jag kan köra i ettans och tvåans växel nu och starta och stanna bilen. Väldigt basic haha… Men jag har precis börjat! Förhoppningsvis tar jag körkort i början av sommaren :)

Karlaplan

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de