Tagg

11/25/12
Uncategorized

Om 11 dagar är det tenta. Jag vet att jag alltid brukar klaga över att jag inte kan någonting, men nu menar jag det verkligen. Jag har inte pluggat. Jag kan ingenting.  Jag tänker iaf ta mig samman och försöka få godkänt. Herregud vad groteskt svårt jag kommer att behöva lida för att få ihop det här. Det är en fullständigt bisarr mängd information som ska forceras in i min simpla hjärna. Så fort tentan är över så kommer det hända massa roligt!

Saker Agnes ser fram emot:
Min 19-årsdag
Nobelföreläsningar
Nobelprisutdelningen (Ahhhhh!!)
Nobelefterfesten woho!!
En helg i Krakow med Alexander!
Jul, nyår, jullov. SNÖ.
Att inte befinna mig i Örebro

Och sen är jag förhoppningsvis antagen till Uppsala och då kan jag skita i resten av januari i Örebro. Kommer jag in kommer jag att gråta av glädje, äntligen befriad från allt flum.

Vi är fortfarande inte framme i Örebro, det går segt att köra.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de