Tillbaka till verkligheten..

03/24/14
Uncategorized

Jag har inte bloggat på någon vecka nu eftersom jag är tillbaka i Stockholm och jag önskar att jag kunde skriva att jag var på väg till Nepal via … ok jag googlade precis “Nepal animal” för att hitta nåt coolt djur att skriva men fyfan.. Googla själva och se vad som kommer upp på bilder. Gud vad fruktansvärt. 

Ja, iaf. När jag landade på Arlanda snöade det och det var minst sagt en chock att vara tillbaka hemma, extremt jetlaggad, hade inte sovit på ett dygn och van vid solsken, färg överallt och varm, fuktig luft.

Men jag har landat nu. Jag bor hos Alexander på Karlaplan nu och vi har haft en mysig vecka tillsammans och jag är jätteglad över att vara hemma hos honom. Kunde inte sluta le när vi sågs första gången, overkligt ju!! Älskling hade köpt jättefina underkläder till mig från Victorias Secret när han var i New York.

Jag har besökt min familj också, sökt lite jobb, pysslat om Alexander, och kollat på Pretty Little Liars.

I fredags var vi på Alexanders tjejkompis Clara från Juridikens födelsedagsfest och igårkväll träffade jag äntligen Javier och Majken ordentligt! Så underbart att träffa dem igen!! Vi drack öl i Gamla Stan i nästan fem timmar och hade hur mycket som helst att prata om.

429c_stockholm_ch

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de